🌈 تست روانشناسی رنگ ها

تست ۴۳ دیدگاه
  • روانشناسی رنگ ها

    در تست روانشناسی رنگ، یک رنگ به تنهایی نمی تواند نشانگر شخصیت باشد بلکه با انتخاب گروه‌ها و زوج‌های رنگ می توان شخصیت افراد را تحت آزمون و تست روانشناسی کاملا قرار داد.

    شرایط روحی و جسمی افراد قبل از انجام تست روانسناسی رنگ قطعا موثر خواهد بود، چون امکان اینکه افراد در شرایط مختلف، تصمیم ها و انتخاب‌های متفاوت داشته باشند، بسیار است.

    قطعا نتایج نمایش داده شده، به صورت نسبی بوده و قطعا برابر آن نخواهد بود زیرا در حقیقت انسان دارای جنبه های بسیار زیاد ناشناخته است.

    این تست و آزمون جنبه روانشناسی و روانکاوی داشته و تفاوت های آشکاری با طالع بینی و فال دارد.

    نحوه انجام تست
    • به مستطیل‌های رنگی زیر نگاه کنید و رنگی را که بیشتر از سایرین دوست دارید، انتخاب کنید. در انتخاب رنگ دلخواه سعی نکنید که آن را با رنگ چیز دیگری نظیر پارچه، مبلمان، اتومبیل سواری، تیم مورد علاقه فوتبال و غیره مقایسه کنید بلکه فقط آن را به عنوان یک رنگ مورد علاقه‌تان برگزینید.
    • سپس به رنگ‌های باقی‌مانده نگاه کنید و رنگی را که بیشتر مورد علاقه شماست، انتخاب کنید و این عمل را در مورد سایر رنگ های باقیمانده نیز ادامه دهید.
    • بعد از انتخاب اول، باید یک بار دیگر رنگ های مورد علاقه خود را انتخاب کنید. عملا سعی نکنید که انتخاب اول رنگ‌ها را به خاطر بیاورید و یا به همان ترتیب اول انتخاب کنید در عین حال عمدا تلاش نکنید تا آنها را فراموش نمائید، بلکه در انتخاب رنگ ها طوری رفتار کنید که گویی آنها را برای اولین بار می‌بیند. توصیه می‌شود بین دو انتخاب یک دقیقه فاصله اندازید.
    • به دلیلی که تست دوبار صورت می گیرد، نتیجه تست دوبار چاپ می شود که می توانید نتیجه دو تست رو با هم مقایسه کنید، که معمولا یکسان هستند!
    همچنین بخوانید:  🧠 تست بررسی نیم کره فعال مغز




    توضیحاتی در مورد روانشناسی رنگ ها و تاریخچه آن

    دهه ۱۹۷۰ روزهای طلایی تحلیل رنگ بود. هرچند که این روزها در برخی مکان ها همچنان رایج است. تحلیل رنگ بر این فرض استوار است که ترجیحات رنگ ما، به صفات شخصیتیاشاره دارند. درست مانند خط شناسی، نوعی عقل سلیم در مورد این قضیه وجود دارد که آن را جذاب می کند. می دانیم که برخی رنگ ها بر ما تاثیر دارند. رنگ های روشن، ما را شاد می کنند در حالی که رنگ های خاکستری، ما را افسرده می کنند. ما حتی در مورد رنگ های گرم» و «سرد» صحبت می کنیم.

    استفاده از رنگ برای تأثیر گذاشتن بر خلق در خرده فروشی ها کاملا جا افتاده است. سبزی فروشی ها و میوه فروشی ها از نورپردازی سبز استفاده می کنند تا سبزیجات آنها اشتها آورتر به نظر برسند، در حالی که قصابی ها از نور صورتی استفاده می کنند تا ظاهر گوشت را بهتر کنند. هرگز از رنگ آبی در مجاورت غذا استفاده نمی شود، زیرا باعث می شود که غذا غیر طبیعی و ناگوار به نظر برسد. افراد نیز می توانند در نورپردازی های رنگی مختلف، متفاوت به نظر برسند. می دانیم که نور ملایم و گرم باعث می شود که ما جذاب تر به نظر برسیم. برعکس، من به دانشگاهی رفتم که در آنجا مقامات تصور می کردند نورپردازی راهروها، سالن های کنفرانس و اتاق های سمینار با نوارهای نئون اوج تجدد است. نتیجه آن چه بود؟ هرکسی که در آن دور و بر بود، رنگ پریده و ناخوش به نظر می رسید. روان شناسان در مورد تأثیر رنگ به کشفیاتی دست یافته اند. برای مثال، افرادی که در زمستان از نور طبیعی محروم هستند، ممکن است به اختلال عاطفی فصلی دچار شوند، نوعی افسردگی که با قرار دادن فرد مبتلا در معرض دوره های منظم نور خاصی که دقیقا از نور طبیعی تقلید می کند، می تواند درمان شود. به نظر می رسد در حالی که نور مصنوعی می تواند برای اغلب هدفها جایگزین مناسبی برای چیزهای واقعی باشد، اما طیف کامل رنگ هایی را که در نور طبیعی وجود دارد، در بر ندارند و همین کمبود کافی است تا باعث شود برخی افراد دچار اختلال روانی شوند. این می تواند از احساس جزئی «کسل بودن» تا افسردگی توانکاه گسترش داشته باشد.

    همچنین بخوانید:  🧠 تست بررسی نیم کره فعال مغز

    آزمایش هایی نیز گزارش شده اند که در آنها از رنگ برای تأثیر گذاشتن بر خلق افراد بسیار پرخاشگر استفاده شده است. گفته شده اتاقی که طرح رنگ عمدتا صورتی دارد، تأثیر آرامبخش داشته و میزان پرخاشگری را کاهش می دهد. بار دیگر، ما در پذیرفتن این موضوع که چگونه چیزی نظیر این می تواند مؤثر واقع شود، مشکلی نداریم، زیرا همگی تحریک شدن هیجانی توسط رنگ را تجربه کرده ایم.

    با این حال، سؤال مهم این است که آیا ترجیحات رنگ می توانند بیانگر شخصیت باشند؟ فرض بر این است که رنگ های خاصی به گونه ای با هیجانات ارتباط دارند. نمونه بارز آن رنگ قرمز است که به صورت نوعی رنگ جسور، پرخاشگری و برون گرا برداشت شده است. اغلب، مقالاتی را در مطبوعات می خوانیم که در آنها «یک روان شناس» اظهار می دارد که ثابت شده رانندگان اتومبیل های قرمز رنگ پرخاشگرتر، ناشکیباتر، جاه طلب تر و غیره هستند. کتاب هایی منتشر شده اند که اطلاعات مشروحی را در مورد معانی ضمنی برخی ترجیحات رنگ برای شخصیت، ارائه می دهند. ادعا شده که وقتی شما آگاه شوید که یک نفر چه رنگ هایی را دوست دارد یا دوست ندارد، می توانید در مورد شخصیت آن فرد پیش بینی های دقیقی بکنید. اما آیا می توانید این کار را انجام دهید؟ به شما پیشنهاد می کنیم با انجام تست بالا به جواب این سوال برسید. پس با ما همراه باشید !.


    منبع: کتاب روانشناسی رنگ ها نوشته دکتر ماکس لوشر ترجمه خانم ویدا ابی زاده – انتشارات دُرسا

    همچنین بخوانید:  🧠 تست بررسی نیم کره فعال مغز
    در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
    تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
    تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
    برچسب ها
    اشتراک
    اطلاع از
    43 دیدگاه
    بازخورد برخط
    مشاهده تمامی دیدگاه ها
    مریم
    ۲ دی ۱۴۰۱ ساعت: ۱۱:۲۲

    عالی بود

    ش. منصورى
    ۱ مهر ۱۴۰۱ ساعت: ۱۲:۵۰

    خیلى جالب بود
    یک توضیح مختصر اما جامع از شخصیت حقیقى میده

    روشن
    تاریک